-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
Familiens pølsegryde
(4 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Kogetid: ca. 30 min.
- Fryse-egnet
- 4-6 kålpølser (skåret i tykke skiver)
- 1 stort løg (delt i både)
- 1 porre (skåret i 2 cm skiver)
- ½ kg kartofler (skrællede og i kvarter)
- 2 mellemstore gulerødder (i skiver)
- 2 bladselleristilke (fintsnittede)
- ½ liter bouillon eller vand
- 2 spsk konc. tomatpuré
- 2 laurbærblade
- salt og peber
- persille
- Kom løg, porrer, kartofler, gulerødder og bladselleri i en gryde og hæld bouillon og tomatpuré ved. Tilsæt laurbærblad, salt og peber. Lad retten snurre i ca. 30 min.
- Kom pølsestykkerne i og kog endnu få min. Kom hakket persille på ved serveringen.