Pasta opskift

Fettuccine med salsa crudo

Hurtig pasta opskrift

4

Ingredienser

  • 250 fettuccine evt. sojafettuccine
  • SALSA CRUDO:
  • 500 g tomater
  • 2 fed hvidløg
  • 1 stykke citronskal (økologisk)
  • 2-3 spsk velafdryppede kapers
  • 1 udkernet chili
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 spsk balsamico, f.eks. mhindbærbalsamico
  • SERVERING:
  • 1 groftreven mozzarella
  • 1 potte basilikum
  • SUKKERBAGT SKINKE:
  • 125 g parmaskinke
  • 1-2 tsk rørsukker
  • 300 g fuldkornsbrød

Sådan gør du:

  1. Kog pastaen efter anvisningen på pakningen, afdryp og hold den varm.
  2. Skær tomaterne groft, kom dem i en blender eller foodprocessor med de øvrige ingredienser og hak det hele til en grov salsa. Smag salsaen til med salt og peber. Sukkerbagt skinke: Bred skinkeskiverne ud på en plade med bagepapir, drys en anelse sukker på og bag dem gyldne og sprøde ved 225° i ca. 5 minutter. Tag dem ud og lad dem afkøle.
  3. Vend salsaen med den kogte pasta og server retten med groftreven mozzarella, basilikum og sukkerbagt skinke på toppen.
  4. ENERGI PR. PERSON: 610 kcal, fedt 30%, protein 32%, kulhydrat 38%
  5. Tip! Brug evt. sojapas ta, som er rig på pro tein.