pasta

Fettuccine med skaldyr

Luksuspasta af den nemme slags. God til gæster eller når du trænger til et lækkert måltid i hverdagen.

4

Ingredienser

  • 350 g fuldkornsfettuccine
  • 300 g kammuslinger og hummerhaler eller økorejer
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 fed fintsnittet hvidløg
  • citronsaft eller lidt tør vermouth
  • salt, peber
  • 1 bakke babyspinat
  • 2 citroner
  • 200 g fuldkornsspeltbrød

Sådan gør du:

  1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Afdryp og hold den varm. Bruger du kammuslinger, så dup dem tørre. Varm olien i en stor sauterepande og rist hvidløg samt kammuslinger kort heri. Tilsæt lidt citronsaft eller en smule tør vermouth, vend hummerhaler eller rejer i og krydr med salt og peber. Bland den nykogte pasta med skaldyr og spinat. Server omgående med citron og speltbrød.
  2. Energi pr. person: 550 kcal, fedt 17%, protein 21 %, kulhydrat 62%