
Finskbrød med et twist
(ca. 80 stk.)
Ingredienser
- ½ hjortetaksalt
- 500 g hvedemel
- 2 æggeblommer
- 150 g sukker
- 325 g OMA Bagemargarine
- Revet skal af 1 økologisk eller usprøjtet citron
- Pynt:
- æggehvide, perlesukker, hakkede nødder og revet citronskal
- Sigt hjortetaksalt sammen med mel, og tilsæt de øvrige ingredienser. Arbejd det sammen til en ensartet dej.
- Sæt dejen på køl en time og rul den ud i en firkant på 1 cm’s tykkelse. Pensl dejen med æggehvide og drys med perlesukker og hakkede nødder, blandet med revet citronskal. Skær dejen ud i små rektangler og sæt dem på en bageplade med bagepapir.Bag dem 8-10 min. i en 200 °C forvarmet ovn (varmluft 180 °C).