-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Nem fisk i fad
Fisk i fad på sommermanér med frisk dild og godt med citron som modspil til den cremede flødesauce.
4 personer
Ingredienser
- 1 kg nye små kartofler, skyllede
- 200 g fersk laks uden skind
- 8 skærisingfileter
- salt og peber
- 2 usprøjtede citroner
- 2 ½ dl hvidvin
- 2 ½ dl fløde
- 1 bundt dild
Sådan gør du
- Kog kartoflerne i saltet vand, til de er møre. Hæld vandet fra, og gem dem til senere. Tænd ovnen på 200 grader.
- Skær laksen i otte små stykker.
- Rul hvert stykke laks ind i en skærising filet, og læg rullerne i et ovnfast fad. Krydr med salt og peber, og pres citronsaft udover.
- Læg de kogte kartofler mellem fiskerullerne.
- Hæld hvidvin og fløde over. Hak halvdelen af dilden, og drys over. Sæt fadet i ovnen på midterste ovnribbe i 15 minutter.
- Hak resten af dilden, og drys over lige inden servering.