-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Fisk med tomater
Ingredienser
- Arbejdstid: 15 min.
- Stegetid: 12 min.
- Ikke fryse-egnet
- 2 små rødspætter (eller skrubber)
- havsalt og friskkværnet peber
- Endvidere:
- 2 fed hvidløg
- 1/2-1 frisk chili
- 3 spsk olivenolie
- 250 g gule og røde cherrytomater
- frisk oregano (eller basilikum)
- 2 dl hvidvin (eller vand)
- Tilbehør:
- Nye kartofler eller brød
- Pil hvidløgsfeddene og skær dem i tynde skiver. Hak chili (uden frø og mellemvægge) fint. Skær evt. fisken ud i 2-3 stykker og drys med havsalt og friskkværnet peber.
- Steg hvidløg og chili et øjeblik på en varm pande med olivenolie.
- Læg fisken på panden og lad den stege et par min. Vend den og tilsæt halve cherrytomater, friskhakket oregano (eller basilikum) og vin (eller vand). Lad retten simre 5-8 min. — til fisken er gennemvarm.
- Smag til med salt og peber og servér med nye kartofler eller brød.