Fiskeboller med tomatsovs

Fiskeboller med tomatsovs

Her får du opskriften på fiskeboller med tomatsovs.

2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Kogetid: 20 min.
  • 1 pakke fiskefars, 400 g
  • 1/2 l fiskebouillon eller vand med salt
  • 1 fed hvidløg
  • 10 g frisk ingefær
  • 1 skalotteløg
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 bdt persille
  • salt og peber

  1. Start med sovsen:
  2. Sauter finthakket skalotteløg, hvidløg og ingefær i en gryde med olivenolie og hæld tomaterne ved. Krydr med salt og peber og lad sovsen simre 15-20 min.
  3. Sæt bouillon eller vand over at koge og skru ned, så det holder sig lige under kogepunktet.
  4. Form farsen til boller med en ske og læg dem i den varme væske.
  5. Lad dem simre ca. 8 min. Tag bollerne op med en hulske og dryp dem af på køkkenrulle.
  6. Læg dem i dybe tallerkner med tomatsovs og drys med hakket persille.
  7. Server med kogte ris eller brød.