
Fiskefilet med remoulade
(4-8 personer)
Ingredienser
- 8 rødspættefileter
- 1 æg
- 2 dl rasp
- 1 tsk. salt
- peber
- olie til friturestegning
- Citronremoulade:
- 2 dl mayonnaise, f.eks. Hellmann’s
- 1 tsk. revet usprøjtet citronskal
- 2 spsk. citronsaft
- 3 spsk. pickles
- 1 lille fed hvidløg
- Pynt:
- citronbåde og dild
- Tilbehør:
- rugbrød
- Vend fiskefileterne i sammenpisket æg og herefter i rasp blandet med salt og peber.
- Varm olien op i en gryde. frituresteg fiskefileterne, til de er gyldne og sprøde. Læg dem til afdrypning på køkkenrulle.
- Rør mayonnaisen med citronskal, citronsaft, hakket pickles og hvidløg. smag til med salt og peber. server fisken på rugbrød med lidt remoulade, citronbåde og dild. server ekstra remoulade i en skål, så folk selv kan dosere.