Fiskefrikadeller

Fiskefrikadeller med muskat

Lækre fiskefrikadeller med et pift af muskat - her laver vi fiskefrikadeller af fiskefars med muskat i.

3-4 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Stegetid: 10 min.
  • 500 g torske- eller lyssejfilet
  • salt og peber
  • 3 skiver lyst brød (uden skorpe, 50 g)
  • 2½ dl mælk
  • 1 stort æg
  • revet muskat
  • evt. krydderurter
  • 15 g smør
  • 1 spsk olie
  • Tilbehør: remoulade eller pickles og rugbrød eller kartofler

  1. Hak fiskekødet hurtigt i en foodprocessor og tag det over i en skål. Rør det sejt med ½ tsk salt.
  2. Skær brødet i terninger og udblød det i mælken. Rør fiskekødet med udblødt brød, mælk og æg. Smag til med salt, peber og revet muskat. Tilsæt evt. hakkede krydderurter og steg farsen som frikadeller på en pande med smør og olie ca. 5 min. på hver side.
  3. Servér til frokost med rugbrød og remoulade eller pickles eller til aftensmad med kartofler og pickles.