Forloren and
Eller kald det rullesteg. Mmmm.. det smager godt, som julemad eller en dejlig efterårsret.
Ingredienser
- 170 g kalkunbryst
- 1 æble
- 40 g stenfri svesker
- salt & peber
- 2 dl andebouillon (2 dl vand + 2 tsk pulver)
- grønsager efter ønske
- Lav et snit ind i kødet med en skarp kniv og fold kalkunbrystet ud, så det bliver ét stort, fladt stykke.
- Skræl æblet, skær det i tynde både og skær sveskerne lidt ud.
- Læg frugterne oven på kødet, rul det sammen og bind det for at holde det på plads.
- Læg det herefter i et ovnfast fad. Kom bouillonen ved og krydr kødet med salt og peber.
- Sæt stegen i en varm ovn og steg ved 200° i ca 40 minutter.
- Skær kødet i skiver og server dem med grønsager efter ønske og den lækre sauce, der er i bunden af fadet (æblet har jævnet saucen).
- Den forlorne and kan serveres med traditionelt andetilbehør, som for eksempel lun rødkål, waldorfsalat og kartofler, som du kan finde opskrifter på andetsteds i bogen.