-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”

Forret med fisk: Røget laks
6
Ingredienser
- 75 g rygeost
- 2 spsk tykmælk
- 4 spsk vand
- salt
- 2 tykke stængler bladselleri + blade
- 100 g rugbrød
- 1 spsk neutral olie
- 250 g røget laks i skiver.
Sådan laver du laks med rygeost
- Dagen før:
- Dressingen laves ved at røre af rygeost, tykmælk og vand sammen – smag til med salt.
- Brug en kartoffelskræller til at lave tynde strimler af bladsellerien og gem dem i vand.
- Laks anrettes på fad og kommes i køleskab indtil gæsterne kommer.
- På dagen:
- Croutoner laves om eftermiddagen ved at smuldre rugbrødet, vend det med olie og drys lidt salt over. Rist det sprødt i ovnen i 10 min ved 200 grader.
- Lige inden gæsterne kommer, dryppes dressing over og bladselleristrimler og rugbrødskrymmel kommes over. Pynt med blade fra bladsellerien.