-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
Friske forårsruller med kylling
Friske forårsruller er asiatisk mad, når det er allerbedst. De er sunde, sprøde og velsmagende og så er de gode både til picnickurven og middagen derhjemme.
10 stk
Ingredienser
- Rispapir
- 500 g kyllingestykker
- 2 håndfulde hvidkål, fintstrimlet
- ½ agurk, fintstrimlet
- 1 gulerod
- 2 håndfulde bønnespirer
- 4 forårsløg, fintstrimlet
- 1 bundt thaibasilikum, grofthakket
- 1 bundt mynte, grofthakket
- kokosolie til stegning
- Marinade:
- 1 spsk shoy tamari (japansk soja)
- saft af ½ lime
Sådan gør du:
- Steg kyllingestykkerne på panden i kokosolie.
- Bland derefter med grønsagerne og krydderurterne i en skål. Vend det hele i marinaden og bland godt. Blødgør rispapiret med lidt vand og læg det foldet ud på en tallerken. Læg fyldet på midten og fold rispapiret rundt om fyldet.