Friske forårsruller med kylling
Friske forårsruller er asiatisk mad, når det er allerbedst. De er sunde, sprøde og velsmagende og så er de gode både til picnickurven og middagen derhjemme.
10 stk
Ingredienser
- Rispapir
- 500 g kyllingestykker
- 2 håndfulde hvidkål, fintstrimlet
- ½ agurk, fintstrimlet
- 1 gulerod
- 2 håndfulde bønnespirer
- 4 forårsløg, fintstrimlet
- 1 bundt thaibasilikum, grofthakket
- 1 bundt mynte, grofthakket
- kokosolie til stegning
- Marinade:
- 1 spsk shoy tamari (japansk soja)
- saft af ½ lime
Sådan gør du:
- Steg kyllingestykkerne på panden i kokosolie.
- Bland derefter med grønsagerne og krydderurterne i en skål. Vend det hele i marinaden og bland godt. Blødgør rispapiret med lidt vand og læg det foldet ud på en tallerken. Læg fyldet på midten og fold rispapiret rundt om fyldet.