-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Frokost: Kikærter og råkost serveret med røget laks
1
Ingredienser
- ¼ hvidkålshoved, fintsnittet
- 4 grønkålsblade, fintsnittet
- 1 håndfuld mandler
- 1 håndfuld rosiner
- ½ dåse kikærter – eller tørrede, som du udbløder og koger
- Dressing:
- 5 spsk olivenolie
- saft af 1 citron
- havsalt.
Sådan gør du
- Bland alt sammen og gem evt. en portion til dagen efter.
- Spis med 2 skiver røget laks og drik vand eller urtete til.