-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes
-
WHAT! Aldrig sket før i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Lise-Lotte valgte at blive
-
Her er Nicky Andersens kendte kæreste
-
Lise-Lotte Lohmann om tæt "Forræder"-venskab: Vi dør af grin
-
Ali afslører overraskende relation i “Forræder”: Han blev som en far for mig
-
Mistede sin Game Boy: Ali fik tildelt støttepædagog på “Forræder”-slottet
-
“Forræder”-deltagere afslører: Vild timeløn
-
Deltagere revser “Forræder”-slottet: Så ulækkert er det
-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag

Frugtsalat med granatæble, fennikel og chokolade
Fristende og sød frokostret med både grønt, frugt, sunde nøddeolier – og chokolade!
4 personer
Ingredienser
- 2 knolde fennikel
- 1 granatæble
- 1 pære
- 2 håndfulde rucola
- 40 g hasselnødder
- 50 g mørk chokolade, 75%
- 2 spsk hasselnøddeolie eller macadamianøddeolie
- 1 lime, saften herfra
- 3 dråber flydende sødemiddel
- 1 knsp salt
- ½ tsk kanel
Sådan gør du:
- 1/ Snit fenniklerne i ultratynde strimler, og bank kernerne ud af granatæblet ved at dele det i to og banke på bagsiden af det med en grydeske.
- 2/ Skær pæren i tern, og bland med fennikel og rucola.
- 3/ Rist nødderne på en tør pande i ca. 3-4 minutter. Rul dem så mellem to viskestykker, så de brune hinder falder af.
- 4/ Riv chokoladen på et rivejern, eller hak den fint, og vend nu det hele sammen.
- 5/ Rør olie, limesaft, sødemiddel, salt og kanel sammen, og vend det i salaten.
- 6/ Anret på tallerkener, og drys til sidst med hasselnødder og lidt flere flager mørk chokolade.
- Få også opskriften på fennikelsalat med mango og sprød skinke