Fyldig salat med laks

Fyldig salat med laks

Laks er meget populær, når der skal fisk på bordet. Her er en lidt anderledes opskrift, en laksesalat med spændende fyld.

2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Stegetid: 6 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 2 stk. laksefilet (à 125-150 g)
  • 1 tsk paprika
  • ½+¼ tsk stødt spidskommen
  • salt og peber
  • ½ + 2 spsk olie
  • 1 bdt rucola
  • 1 dåse kikærter
  • 1 appelsin
  • 2 forårsløg (fintsnittet)
  • 75 g fetaost
  • 2 spsk ristet salatblanding (nødder, kerner, frø)
  • frisk koriander

  1. Skær laksen i tern uden skind og vend dem med paprika, spidskommen, salt og peber. Steg dem gyldne på en pande med olie og lad dem afkøle.
  2. Skyl og slyng salaten.
  3. Hæld kikærterne på en sigte.
  4. Skær skrællen af appelsinen og skær frugtkødet i små stykker. Pres saften af skallerne og pisk den med olivenolie, stødt spidskommen, salt og peber.
  5. Vend salat og kikærter med dressing og anret i 2 tallerkner. Fordél laksestykker over salaten og drys med forårsløg, brud af fetaost, salatblanding og frisk koriander.