Gammeldags persillemørbrad
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Koge/stegetid: 25 min.
- Ikke fryse-egnet
- 1 bdt bredbladet persille
- ½ svinemørbrad
- (ca. 250 g)
- salt og peber
- 15 g smør
- 1½ dl bouillon
- majsstivelse
- 125 g tyttebær
- 3 spsk sukker
- Skyl og pluk persillen. Skær en dyb lomme på langs i kødet, drys med salt og peber og fyld persillen i. Snør kødet sammen, krydr med salt og peber og brun det i en gryde med smør. Tilsæt bouillonen og lad kødet simre under låg ca. 15 min.
- Tag kødet op og lad det hvile.
- Kog sovsen igennem, jævn med majsstivelse udrørt i lidt koldt vand og smag til med salt og peber.
- Servér med kogte kartofler og tyttebær rørt med sukker.