Gammeldags persillemørbrad

Gammeldags persillemørbrad

2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Koge/stegetid: 25 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 1 bdt bredbladet persille
  • ½ svinemørbrad
  • (ca. 250 g)
  • salt og peber
  • 15 g smør
  • 1½ dl bouillon
  • majsstivelse
  • 125 g tyttebær
  • 3 spsk sukker

  1. Skyl og pluk persillen. Skær en dyb lomme på langs i kødet, drys med salt og peber og fyld persillen i. Snør kødet sammen, krydr med salt og peber og brun det i en gryde med smør. Tilsæt bouillonen og lad kødet simre under låg ca. 15 min.
  2. Tag kødet op og lad det hvile.
  3. Kog sovsen igennem, jævn med majsstivelse udrørt i lidt koldt vand og smag til med salt og peber.
  4. Servér med kogte kartofler og tyttebær rørt med sukker.