Gæstekokken byder på grillet perlehøne
Opskrift på: Grillet perlehøne med røde salater og krydderpesto
Til 4 personer
4 perlehønebryster
1 bakke bulls blood salat
1 radicciosalat
1 bundt kørvel
1 bundt purløg
1 skalotteløg
Krydderpesto
1 bundt persille
50 g fint revet parmesanost
1 dl olivenolie
salt og peber
Sådan gør du
Tænd for grillen, og kom perlehønebrysterne på den, når grillen er varm. Grill dem på begge sider - og krydr imens med salt og peber. Du kan også grille kyllingebryster i stedet – men der er mere smag i perlehønen.
Mens perlehønen synder på grillen, vasker du salaterne og deler radiccioen i bladene.
Kørvel, purløg og skalotteløg snittes groft. Bland persille, parmesanost og olivenolie fint, og smag det til med salt og peber.
Anret nu det grillede perlehønebryst på midten af tallerkenen, de røde salater rundt om og derpå krydderurter og skalotteløg. Pynt til sidst med krydderpestoen.
Se også gæstekokkens opskrift på Lækker salat med parmaskinke.
Få mere inspiration til lækker mad på »altfordamerne.dk.
Nøgleord til denne opsrkift. grill, perlehøne, salat, rød salat, pesto, krydderpesto, opskrift.