Gæstekokken byder på grillet perlehøne

Gæstekokken byder på grillet perlehøne

Opskrift på: Grillet perlehøne med røde salater og krydderpesto

Til 4 personer

4 perlehønebryster

1 bakke bulls blood salat

1 radicciosalat

1 bundt kørvel

1 bundt purløg

1 skalotteløg

Krydderpesto

1 bundt persille

50 g fint revet parmesanost

1 dl olivenolie

salt og peber

Sådan gør du

Tænd for grillen, og kom perlehønebrysterne på den, når grillen er varm. Grill dem på begge sider - og krydr imens med salt og peber. Du kan også grille kyllingebryster i stedet – men der er mere smag i perlehønen.

Mens perlehønen synder på grillen, vasker du salaterne og deler radiccioen i bladene.

Kørvel, purløg og skalotteløg snittes groft. Bland persille, parmesanost og olivenolie fint, og smag det til med salt og peber.

Anret nu det grillede perlehønebryst på midten af tallerkenen, de røde salater rundt om og derpå krydderurter og skalotteløg. Pynt til sidst med krydderpestoen.

Se også gæstekokkens opskrift på Lækker salat med parmaskinke.

Få mere inspiration til lækker mad på »altfordamerne.dk.

Nøgleord til denne opsrkift. grill, perlehøne, salat, rød salat, pesto, krydderpesto, opskrift.