-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
Glutenfri knækbrød med kerner
Det er lækkert med hjemmelavet knækbrød på morgenbordet eller på ostebordet. Disse glutenfri knækbrød er nemme at lave, så det er bare at komme i gang.
25 stk. knækbrød
Ingredienser
- Glutenfri knækbrød med kerner
- 150 g mandler
- 1 dl græskarkerner
- 4 spsk. sesamfrø
- 3 spsk. mandelolie
- 1 sammenpisket æg
- ½ tsk. salt, gerne Maldon
Sådan laver man glutenfri knækbrød med kerner
- 1. Hak mandlerne fint, enten med en kniv eller i en foodprocessor.
- 2. Vend mandlerne sammen med græskarkerner, sesamfrø, olie, æg og salt. Rul dejen ud mellem 2 stykker bagepapir, så den måler ca. 30 x 30 cm. Fjern det øverste stykke bagepapir.
- 3. Skær knækbrødet ud i 25 firkanter på ca. 6 x 6 cm. Læg forsigtigt bagepapiret med knækbrødene over på en bageplade, og bag dem på midterste ovnribbe i ca. 30 min. ved 150 gr.
- 4. Afkøl knækbrødene på en bagerist.