Gourmetkokkens fiskefrikadeller

Gourmetkokkens fiskefrikadeller

Gourmetkok Steen Soelberg er køkkenchef på Samsø Højskole, hvor man bla. afholder slankekurser med fokus på lækker mad af 5, 12 og 17 ugers varighed. Få opskriften på hans lækre fiskefrikadeller her.

Ingredienser

  • 300 gram hvid fisk, hakket
  • 150 gram kartofler, kogt og revet
  • 150 gram løg, revet eller hakket
  • 3 æggehvider
  • 2 deciliter havregryn
  • 1 deciliter mælk
  • Salt og peber
  • 1 deciliter olie (til stegning)

  1. Alle ingredienser, undtagen olie, røres sammen.
  2. Lad farsen hvile i cirka 30 minutter.
  3. Hvis farsen er for lind, tilsættes ekstra havregryn.
  4. Frikadellerne formes og steges på pande.