Granita af rabarbersaft

Granita af rabarbersaft

Ingredienser

  • 250 g rabarber (mindre stykker)
  • saft af 2 citroner
  • 2 dl vand
  • 3 skiver frisk ingefær
  • Multisød

  1. Kom rabarberne i en gryde med citronsaft, vand og ingefær. Læg låg pågryden og kog rabarberne helt ud. Si saften og smag dentil med Multisød.
  2. Kom nu ½ l rabarbersafti en skål ogsæt den i fryseren.
  3. i saften med engaffel, mens denfryser til, så der dannes iskrystaller.
  4. Skrab isen ud i et dessertglas og server straks.
  5. Kalorier 118 kcal
  6. Protein 3 g (9%)
  7. Kulhydrat 29 g (85%)
  8. Fedt 1 g (6%)
  9. Kostfibre 0 g
  10. Opskriften er fra Vægtkonsulenternes bog "Spis dig slank - naturligvis".
  11. Køb bogen - klik her