-
“Forræder”-deltagere afslører: Vild timeløn
-
Deltagere revser “Forræder”-slottet: Så ulækkert er det
-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"

Græske frikadeller i tomatsauce
4 personer
Ingredienser
- Fars:
- 30 g afskorpet hvedebrød
- 4 spsk. vand
- 500 g hakket lammekød ca. 10 % fedt
- 1 lille revet løg
- 1 æg
- 1 spsk. hakket persille
- 1 fed presset hvidløg
- 1 tsk. stødt spidskommen
- ¼ tsk. stødt kanel
- 1½ tsk. salt
- peber
- 1-2 spsk. olivenolie til stegning
- Tomatsauce:
- 1 ds. 400 g flåede, hakkede tomater
- 2 dl bouillon okse- eller hønse
- 1 fed finthakket hvidløg
- 2 tsk. oregano
- 1 laurbærblad
- ½ tsk. sukker
- salt, peber
- Udblød brødet i vandet, og rør detsammen med kødet. Rør de øvrigeingredienser til farsen i.
- Form små flade 1 cm tykke frikadeller.Brun frikadellerne i olie på enpande. Tag dem fra panden, og kasserstegefedtet.
- Kom alle ingredienserne til tomatsauceni en gryde, og bring det i kog.Lad det snurre ca. 15 min. Tag laurbærbladetop.
- Kom frikadellerne i saucen, og laddem simre under låg heri ca. 10 min.Tjek, at frikadellerne er gennemstegt.Server med det foreslåede tilbehør.