-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
Gratinerede jomfruhummere
Danske jomfruhummere er skøn og let sommermad, og så er de ikke spor besværlige at tilberede.
(4 pers.)
Ingredienser
- 8-16 jomfruhummere (alt efter størrelse)
- 1 dl ekstra jomfruolivenolie
- 1 bdt. bdt. persille
- 4 fed finthakkede hvidløg
- 1 tsk. tsk. salt
- peber
- 2 spsk. citronsaft
- Tilbehør:
- flutes og salat
- Klip toppen af jomfruhummerens haleskjold, start ved hovedet og vend rundt ved halen, og klip opad.
- Læg hummerne i et smurt ovnfast fad. Bland olivenolie, hakket persille, hvidløg, salt, peber og citronsaft i en skål. Kom marinaden over jomfruhummerne med en ske, og kom dem i ovnen på midterste ovnribbe ved 225 gr. i ca. 20 min.
- Server jomfruhummerne med flutes og salat, f.eks. spæd spinat, halve cherrytomater, blomkålsbuketter og fine stænger af gulerødder.