-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Gratineret pasta med frisk tomat og bacon
4
Total:40 minutter
Ingredienser
- 500 g pasta, f.eks. skruer
- 250 g bacon i tern
- 500 g cherrytomater
- 1 håndfuld frisk oregano
- 25 g smør
- 2 toppede spsk hvedemel
- ¾ l mælk
- 1 knsp revet muskat
- 1 tsk groft salt
- sort peber
- 150 g feta
Sådan laver du gratineret pasta
- 1. Kog pastaen i rigeligt saltet vand. Kog den i kortere, end der står på posen, da pastaen tilberedes videre under gratineringen i ovnen. Sigt vandet fra.
- 2. Tænd imens ovnen på 225 gr. Steg baconen sprød på en tør pande, kom baconen over på en tallerken med køkkenrulle. Skær tomaterne i halve, og hak oreganoen groft.
- 3. Smelt smørret i en gryde, og steg melet heri, mens du rører godt i det. Hæld mælken i, mens du pisker grundigt, så der ikke kommer klumper i bechamelsaucen. Lad saucen nå kogepunktet, og smag til med muskat, salt og peber.
- 4. Kom pastaen i et ovnfast fad sammen med bacon, tomat og oregano. Vend det sammen og hæld bechamelsaucen over. Smuldr fetaen over, og gratinér retten i ovnen i 20 minutter.
- Tip:
- Har du rester af grøntsager liggende, så skær dem i tern, og kom dem i fadet sammen med pastaen – brug f.eks. squash, løg, peberfrugt, porre eller svampe.