-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Grillet fisk og spansk brødsalat
Næringsindhold
- Energi pr. person:484 Kcal
- Fedt:19 %
- Protein:40 %
- Kulhydrat:41 %
4
Ingredienser
- 800 g filet af fast hvid fisk f.eks. multe, victoriabras eller sandart
- 1 tsk paprika, gerne røget paprika La Vera
- revet citronskal fra 1/2 citron
- salt, peber
- 1 spsk olivenolie
- 3-4 peberfrugter, gule og røde
- 300 g brød i skiver
- 1/2 kg cherry tomater
- 2 rødløg
- 1 spsk olivenolie
- 1 spsk hvidvinseddike
- 1 tsk paprika, La Vera
- 1 fed knust hvidløg
- 1 bdt. basilikum.
Sådan gør du
- Krydr fisken med paprika, citronskal, salt og peber og dryp med olivenolie.
- Halvér peberfrugterne, fjern kernehuset og tryk dem flade. Grill dem på skindsiden til det bobler op. Afkøl let, træk skindet af og skær dem i lidt mindre stykker.
- Grill brødene på begge sider.
- Halvér tomaterne og skær rødløgene i tynde skiver.
- Pisk olivenolie, hvidvinseddike, paprika og hvidløg sammen. Krydr med salt og peber og vend peberfrugt, brød revet i mindre stykker, tomater og rødløg i dressingen.
- Drys godt med basilikum.
- Grill fisken på en rygende varm grill ca. 3 min. på hver side og servér med salat.