Salat med pære, valnødder og grillet gedeost
En salt med sødt og syrligt fra pærer og gedeost.
4
Total:20 minutter
Ingredienser
- 12 skiver surdejsbrød
 - 200 g gedeost i rulle
 - olivenolie
 - 4 pærer, skåret ud i halve eller kvarte stykker
 - 100 g valnødder
 - 1 bundt radiser eller ræddiker
 - 1 bakke salat, ca. 300 g. F.eks. rucola, feldsalat, karse og radichio
 - Dressing rørt af:
 - 2 spsk æble- eller kirsebæreddike
 - ½ dl olivenolie
 - 1 spsk honning
 
Sådan laver du salaten
- Skær gedeosten i skiver og læg dem på brødskiverne. Dryp med olivenolie. Grill brødene i ovnen i ca. 5 min til de er sprøde og gyldne.
 - Rist pærer og valnødder på en tør pande. Skær ræddiker eller radiser i mindre stykker.
 - Vend salaterne med pærer, radiser og valnødder. Kom gedeostbrødene ovenpå og dryp med dressingen.