-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes
-
WHAT! Aldrig sket før i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Lise-Lotte valgte at blive
-
Her er Nicky Andersens kendte kæreste
-
Lise-Lotte Lohmann om tæt "Forræder"-venskab: Vi dør af grin
-
Ali afslører overraskende relation i “Forræder”: Han blev som en far for mig

Grillet multe med dildmarinerende grøntsager
Næringsindhold
- Energi pr. person:476 Kcal
- Fedt:20 %
- Protein:41 %
- Kulhydrat:39 %
4
Total:25 minutter
Ingredienser
- 1 bundt grønne asparges
- 2 slanke porrer
- 1/2 dl friskpresset appelsinsaft
- 1 knsp. safran
- 1 spsk olie
- salt, peber
- 1/2 dl klippet dild
- 800 g multefilet med skind eller anden fast hvid fisk
- 1 spsk olie
- limesaft
- 300 g brød.
Sådan gør du
- Bræk det nederste træede af aspargesene og snit dem skråt.
- Snit porrerne og vend grønsagerne i en marinade af appelsinsaft, safran, olie, salt og peber og drys godt med dild. Lad grøntsagerne trække mindst 15 min.
- Pensl fisken på skindsiden med olie og krydr med salt og peber. Grill den på skindsiden til kødet er hvidt, ca. 5 min. og dryp med limesaft.
- Servér grøntsagerne til fisken sammen med brød.