Opskrift på grillet multe med dildmarinerede grøntsager

Grillet multe med dildmarinerende grøntsager

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    476 Kcal
  • Fedt:
    20 %
  • Protein:
    41 %
  • Kulhydrat:
    39 %

4

Total:25 minutter

Ingredienser

  • 1 bundt grønne asparges
  • 2 slanke porrer
  • 1/2 dl friskpresset appelsinsaft
  • 1 knsp. safran
  • 1 spsk olie
  • salt, peber
  • 1/2 dl klippet dild
  • 800 g multefilet med skind eller anden fast hvid fisk
  • 1 spsk olie
  • limesaft
  • 300 g brød.

Sådan gør du

  1. Bræk det nederste træede af aspargesene og snit dem skråt.
  2. Snit porrerne og vend grønsagerne i en marinade af appelsinsaft, safran, olie, salt og peber og drys godt med dild. Lad grøntsagerne trække mindst 15 min.
  3. Pensl fisken på skindsiden med olie og krydr med salt og peber. Grill den på skindsiden til kødet er hvidt, ca. 5 min. og dryp med limesaft.
  4. Servér grøntsagerne til fisken sammen med brød.

Tip

Brug grønne bønner, når aspargessæsonen er ovre.