Grillet pebersalsa

Grillet pebersalsa

4 personer

Ingredienser

  • 2 store røde peberfrugter
  • 2 store gule peberfrugter
  • 1 spsk. olivenolie
  • 2 tomater
  • ½ rødløg
  • 2 fed finthakket hvidløg
  • 1 spsk. tabascosauce
  • evt. 1 spsk. hakkede saltede
  • kapers
  • saft af 2 lime
  • evt. 1 spsk. friskhakket persille
  • 1 tsk. salt

  1. Halver peberfrugterne, ogfjern frø, hvide hinder og stilke.Læg peberfrugterne på en ristover en bradepande, og pensldem med olien. Grill peberfrugterneunder ovngrillen i ca.10 min., til de er brændte ogbobler op. Køl dem af, og pilskindet af. Hak peberfrugternegroft, og kom dem i en skål.
  2. Skær tomater og rødløg ismå tern, og bland dem medpeberfrugterne og de øvrigeingredienser. Lad gerne salsaentrække i køleskabet entimes tid.