salat

Grøn pastasalat med kapersdressing

Fyldig pastasalat

4

Ingredienser

  • 250 g kogt småpasta f.eks. skruer
  • 2 stilke fintsnittet bladselleri
  • 200 g broccolibuketter
  • 150 g velafdryppede, grillede artiskokker
  • 1 god håndfuld spæde spinatblade
  • 300 g stegt eller grillet kyllingebryst i mindre stykker
  • 50 g grønne oliven.
  • Kapersdressing:
  • 1,5 dl fløde 9%
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 tsk sennep
  • 1 spsk finthakkede kapers
  • 1 knsp sukker
  • 2 mosede ansjoser
  • salt, peber.
  • 200 g lange strimler af ristet brød.

Sådan gør du:

  1. Bland alle ingredienserne til salaten i en stor skål.
  2. Rør fløden med citronsaft, sennep, kapers og sukker samt de mosede ansjoser. Smag til med salt og peber og lad dressingen stå 5 minutter, før den blandes med salaten, der serveres med lange strimler ristet brød.
  3. Energi pr. person: 560 kcal, fedt 19%, protein 24%, kulhydrat 57%.
  4. Energi pr. person: 500 kcal., fedt 30%, protein 11%, kulhydrat 59%.