Grøn pastasalat med kapersdressing
Fyldig pastasalat
4
Ingredienser
- 250 g kogt småpasta f.eks. skruer
- 2 stilke fintsnittet bladselleri
- 200 g broccolibuketter
- 150 g velafdryppede, grillede artiskokker
- 1 god håndfuld spæde spinatblade
- 300 g stegt eller grillet kyllingebryst i mindre stykker
- 50 g grønne oliven.
- Kapersdressing:
- 1,5 dl fløde 9%
- 1 spsk citronsaft
- 1 tsk sennep
- 1 spsk finthakkede kapers
- 1 knsp sukker
- 2 mosede ansjoser
- salt, peber.
- 200 g lange strimler af ristet brød.
Sådan gør du:
- Bland alle ingredienserne til salaten i en stor skål.
- Rør fløden med citronsaft, sennep, kapers og sukker samt de mosede ansjoser. Smag til med salt og peber og lad dressingen stå 5 minutter, før den blandes med salaten, der serveres med lange strimler ristet brød.
- Energi pr. person: 560 kcal, fedt 19%, protein 24%, kulhydrat 57%.
- Energi pr. person: 500 kcal., fedt 30%, protein 11%, kulhydrat 59%.