Grønne fiskefrikadeller

Grønne fiskefrikadeller

Fiskefrikadeller er sund og lækker mad – her har vi tilføjet grønt, så de bliver ekstra gode. Dejlige som hovedret eller på frokostbordet.

2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Stegetid: 10 min.
  • 1 pakke færdig fiskefars (250 g)
  • ½ løg (finthakket)
  • 200 g optøet hakket grønkål eller spinat
  • persille, dild, purløg eller andre friske krydderurter
  • smør og olie til stegning
  • Tilbehør: kogte eller stegte kartofler, remoulade og råkostsalat

  1. Rør farsen sammen med finthakket løg, afdryppet grønkål eller spinat og hakket persille eller anden krydderurt.
  2. Tilsæt evt. lidt mel, hvis farsen bliver for tynd.
  3. Form farsen til frikadeller og steg dem på en pande med smør og olie 4-5 min. på hver side.
  4. Server f.eks. med råkostsalat og kartofler.