Grønne fiskefrikadeller
Fiskefrikadeller er sund og lækker mad – her har vi tilføjet grønt, så de bliver ekstra gode. Dejlige som hovedret eller på frokostbordet.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Stegetid: 10 min.
- 1 pakke færdig fiskefars (250 g)
- ½ løg (finthakket)
- 200 g optøet hakket grønkål eller spinat
- persille, dild, purløg eller andre friske krydderurter
- smør og olie til stegning
- Tilbehør: kogte eller stegte kartofler, remoulade og råkostsalat
- Rør farsen sammen med finthakket løg, afdryppet grønkål eller spinat og hakket persille eller anden krydderurt.
- Tilsæt evt. lidt mel, hvis farsen bliver for tynd.
- Form farsen til frikadeller og steg dem på en pande med smør og olie 4-5 min. på hver side.
- Server f.eks. med råkostsalat og kartofler.