Grill

Grønsager med cremet gedeost

Tænk, at noget så simpelt kan smage så godt!

4

Ingredienser

  • 2 courgetter
  • 1 bdt. sommerløg
  • 4 flækkede, udkernede peberfrugter
  • ½ kg store røde og grønne tomater
  • 2 hele hvidløg (det ene bruges til cremen)
  • 2 spsk olivenolie
  • salt, peber
  • oregano eller basilikum
  • 50 g grønne oliven
  • OSTECREME:
  • 4 fed af de grillede hvidløg
  • 35 g gedeost
  • 1,5 dl yoghurt
  • TIL SERVERING:
  • 400 g grillet brød

Sådan gør du:

  1. Skær alle grønsager i passende stykker − ikke for små. Skær tomater og løg samt de hele hvidløg i halve. Vend alle grønsagerne med olie, salt og peber. Grill dem over gode gløder i et grillnet (eller på en grillpande) og ryst dem jævnligt. Grill, til grønsagerne er møre, men stadig har lidt bid. Tag ca. 4 af de grillede hvidløgsfed fra. Mos og rør dem med gedeost og yoghurt og smag cremen til med salt og peber. Vend resterende hvidløg og grønsager med oregano og grønne oliven og server