-
Rasmus' hårde tid på "Forræder"-slottet: Blev en anden
-
"Forræder"-Rasmus afslører: Ét mord var værre end alle de andre
-
Ikke set på tv: Rasmus afslører detaljer om konklavet
-
”De forstod slet ikke, at jeg ikke ville arbejde 60 dage uden løn”
-
“Forræder”-Stefan afslører: Har fået en udenlandsk flirt
-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes

Grønsagssuppe med hasselnødder
Skøn grønsagssuppe med broccoli og kartofler med et frisk drys hasselnødder på toppen.
4 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Kogetid: 25 min.
- Fryse-egnet
- 500 g broccoli
- 250 g kartofler (skrællede, i små stykker)
- ca. 8 dl bouillon
- 1 dl piskefløde
- salt og friskkværnet peber
- 100 g hasselnøddekerner (grofthakkede)
- Tilbehør: brød
- Skær stokken af broccolien,skræl den og del den i mindre stykker. Del broccolien i buketter. Kog kartofler i bouillon i ca. 10 min.Tilsæt broccolistok og halvdelen af buketterne og kog det mørt i yderligere ca. 10 min.
- Blend suppen tilensartet konsistens. Kog igennem med fløde og tilsæt evt. mere bouillon, hvis suppen er for tyk. Smag tilmed salt og peber. Kog broccolibuketterne i 3-4 min. i suppen, til deer tilpas møre.
- Servér suppen rygende varm med et drys nødder og brød til.