-
Bemærker du et dyr igen og igen, er det måske et tegn: ”De vil fortælle dig noget”
-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
Gulerodsboller
Gulerødderne er med til at gøre bollerne både saftige, søde og ekstra sunde.
Gulerodsboller
- 18 stk.
- 5 dl vand
- 25 g gær
- 2 gulerødder (150 g)
- 1 tsk salt
- 15 g rapsolie
- 80 g knækkede rugkerner
- 70 g fibersund (axa)
- 150 g rugmel
- 200 g hvid hvede eller kamutmel (hvid hvede er et fuldkornsmel, malet af hele kornet. Det indeholder alle kornets fibre, vitaminer og mineraler, og er dermed sundere end almindeligt hvedemel. Amo og Finax producerer hvid hvede).
Sådan laver du gulerodsboller:
- Bland vand og gær. Riv gulerødderne på den grove side af et rivejern.
- Tilsæt salt, olie, revet gulerod, knækkede rugkerner, fibersund, rugmel og hvid hvedemel.
- Rør rigtig godt i dejen, ca. 4-5 min. Stil den til hævning natten over (eller 6-8 timer).
- Bages i ovnen ved 200 grader ca.15-20 min.
- 100 kcal pr. stk.
- Prøv også madbrød med ostetopping
- Få mere inspiration til lækker mad på http://www.altfordamerne.dk/opskrifter/