-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes
-
WHAT! Aldrig sket før i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Lise-Lotte valgte at blive
-
Her er Nicky Andersens kendte kæreste
-
Lise-Lotte Lohmann om tæt "Forræder"-venskab: Vi dør af grin
-
Ali afslører overraskende relation i “Forræder”: Han blev som en far for mig

Grove ringe
Ved at lave en fordej aftenenfør får du grovbrød, der smagerekstra godt – og så går det hurtigtnæste morgen.
10 stk.
Ingredienser
- 1 dl yoghurt el. lign
- 2 dl vand
- 1½ tsk. salt
- 12 g (¼ pk.) gær
- 200 g fuldkornshvedemel
- 200 g durummel
- 3 spsk. rapsolie
- lidt mel, gerne pizzamel
- durummel til formning
SÅDAN GØR DU
- Pisk yoghurt, vand, salt, gær,fuldkornsmel, durummel og oliesammen og stil blandingen påkøkkenbordet natten over.
- Ælt dejen færdig med lidtmel, og del den i 10 lige storeboller. Tril dem i durum, og formbollerne til ringe ved at stikkepegefingrene gennem dejen ogkøre dem rundt om hinanden.Ringene skal være store ogåbne, når de lægges til efterhævningpå pladen.
- De efterhæver ca. 20 min.og bages ved 225 gr. i ca. 12min.