-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Gulerodssalat med perlerugkerne, dild og spidskål
Prøv en salat med med mange forskellige smagsvarianter.
4
Total:20 minutter
Ingredienser
- 150 g perlerugkerner (fra Skærtoft Mølle)
- ½ spidskål
- ½ rødløg
- 2-3 gulerødder
- ½ dl Tamari soja
- ½ citron, saften heraf
- 2 spsk olivenolie
- salt og peber
- 1 fed hvidløg, finthakket
- ½ dl dild, hakket.
Sådan laver du salaten
- Kog perlerugkernerne efter anvisningen på emballagen og afkøl dem lidt.
- Snit spidskålen i tynde strimler og snit rødløget i skiver.
- Skræl gulerødderne og skær dem mindre tern.
- Rør soja sammen med citronsaft, olivenolie, salt, peber og hvidløg.
- Bland spidskål og gulerødder sammen med marinaden, og vend de afkølede, kogte kerner i salaten sammen med rødløg og en masse hakket dild