Hakkebøffer med peber/rødvinssovs
En lækker og velsmagende variation af tilbehøret til den populære hakkedreng.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Kogetid: 15 min.
- 300 g hakket oksekød (max 10% fedt)
- salt og peber
- 15 g smør
- 1 skalotteløg
- 2 dl rødvin
- 1/2 dl fløde
- 1 tsk syltede grønne
- peberkorn (madagaskarpeber)
- Tilbehør:
- Kartofler og grønsager
- Ælt kødet sammen med salt og peber og form det til 2 bøffer. Steg dem på en pande med smør ca. 3 min. på hver side.
- Tag kødet af panden og steg nu de fintsnittede skalotteløg bløde på panden.
- Hæld vinen på og lad det koge næsten helt ind. Tilsæt fløde og kog sovsen igennem. Tilsæt syltede peberkorn og smag til med salt.
- Anret bøfferne med sovs og det valgte tilbehør.