-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
Hakkebøffer med peber/rødvinssovs
En lækker og velsmagende variation af tilbehøret til den populære hakkedreng.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Kogetid: 15 min.
- 300 g hakket oksekød (max 10% fedt)
- salt og peber
- 15 g smør
- 1 skalotteløg
- 2 dl rødvin
- 1/2 dl fløde
- 1 tsk syltede grønne
- peberkorn (madagaskarpeber)
- Tilbehør:
- Kartofler og grønsager
- Ælt kødet sammen med salt og peber og form det til 2 bøffer. Steg dem på en pande med smør ca. 3 min. på hver side.
- Tag kødet af panden og steg nu de fintsnittede skalotteløg bløde på panden.
- Hæld vinen på og lad det koge næsten helt ind. Tilsæt fløde og kog sovsen igennem. Tilsæt syltede peberkorn og smag til med salt.
- Anret bøfferne med sovs og det valgte tilbehør.