Harlekin-frikadeller
En diabetesvenlig opskrift på frikadeller
Ingredienser
- 250 g hakket skinkekød (max 10 % fedt)
- ½ løg
- ½ dl havregryn
- 1 dl mælk
- 1 æg
- ½ rød peberfrugt (hakket)
- ½ grøn peberfrugt (hakket)
- salt
- fedtstof
- Rør 250 g hakket skinkekød med højst 10 % fedt sejt med ½ tsk salt.
- Pil og riv ½ løg (ca. 30 g) og bland det i kødet.
- Rør ½ dl havregryn, 1 dl mælk og 1 æg i. Krydr med salt og peber.
- Tilsæt ½ rød, hakket peberfrugt (ca. 50 g) og ½ grøn, hakket peberfrugt (ca. 50 g).
- Stil farsen tildækket i køleskab i mindst 15 min.
- Form farsen med 1 spiseske til ca. 10 frikadeller.
- Steg frikadellerne i 1 spsk flydende fedtstof 5-7 min. på hver side.
- Giv kartofler og persille ellerstuvet hvidkål til.