-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”

Havregrynskager med appelsin
Børnenes favorit, børnebørnenes favorit - måske også din favorit? Alle elsker havregrynskager, prøv dem her i en lækker udgave med appelsin.
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Bagetid: 12 min.
- Ikke fryse-egnet
- (ca. 30 stk.)
- Ingredienser:
- 100 g smør
- 100 g farin
- 50 g sukker
- 1 æg
- 1/2 tsk vaniljesukker
- 1 appelsin (usprøjtet)
- 100-125 g hvedemel
- 1/2 tsk natron
- 1/2 tsk stødt kanel
- 100 g havregryn
- 50 g soltørrede tranebær eller rosiner
- Pisk blødt smør cremet med farin og sukker. Pisk ægget i. Tilsæt vanilje og fintrevet appelsinskal.
- Bland de tørre ingredienser og rør dem i dejen. Tilsæt tranebær eller rosiner og sæt dejen med skeer (eller tril den til kugler) på bageplader med bagepapir.
- Bag kagerne ved 175 grader i 10-12 min. og lad dem afkøle på en rist. Opbevares i en kagedåse.