-
Mistede sin Game Boy: Ali fik tildelt støttepædagog på “Forræder”-slottet
-
“Forræder”-deltagere afslører: Vild timeløn
-
Deltagere revser “Forræder”-slottet: Så ulækkert er det
-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen

Havrekiks med chokolade
Ingredienser
- Arbejdstid:
- 20 min.
- Bagetid:
- 25 min.
- Ikke fryse-egnet
- (ca. 20 stk.)
- 50 g smør
- 50 g farin
- 2 spsk sirup
- 100 g havregryn
- 1 knsp salt
- 50 g mørk eller lys chokolade
- Tænd ovnen på 160 grader.
- Smelt smør, farin og sirup i en gryde og rør havregryn og salt i.
- Bred dejen jævnt ud til et rektangel på ca. 20x30 cm på en bageplade med bagepapir og bag „kagen“ midt i ovnen, til den er gylden (20-25 min.).
- Skær straks „kagen“ i firkanter og læg dem over på en rist.
- Hak chokoladen groft og smelt den over vandbad.
- Pensl chokolade på kiksene og lad dem afkøle.
- Opbevar dem i en kagedåse.