Havrekiks med chokolade
Ingredienser
- Arbejdstid:
- 20 min.
- Bagetid:
- 25 min.
- Ikke fryse-egnet
- (ca. 20 stk.)
- 50 g smør
- 50 g farin
- 2 spsk sirup
- 100 g havregryn
- 1 knsp salt
- 50 g mørk eller lys chokolade
- Tænd ovnen på 160 grader.
- Smelt smør, farin og sirup i en gryde og rør havregryn og salt i.
- Bred dejen jævnt ud til et rektangel på ca. 20x30 cm på en bageplade med bagepapir og bag „kagen“ midt i ovnen, til den er gylden (20-25 min.).
- Skær straks „kagen“ i firkanter og læg dem over på en rist.
- Hak chokoladen groft og smelt den over vandbad.
- Pensl chokolade på kiksene og lad dem afkøle.
- Opbevar dem i en kagedåse.