Havrekiks med chokolade

Havrekiks med chokolade

Ingredienser

  • Arbejdstid:
  • 20 min.
  • Bagetid:
  • 25 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • (ca. 20 stk.)
  • 50 g smør
  • 50 g farin
  • 2 spsk sirup
  • 100 g havregryn
  • 1 knsp salt
  • 50 g mørk eller lys chokolade

  1. Tænd ovnen på 160 grader.
  2. Smelt smør, farin og sirup i en gryde og rør havregryn og salt i.
  3. Bred dejen jævnt ud til et rektangel på ca. 20x30 cm på en bageplade med bagepapir og bag „kagen“ midt i ovnen, til den er gylden (20-25 min.).
  4. Skær straks „kagen“ i firkanter og læg dem over på en rist.
  5. Hak chokoladen groft og smelt den over vandbad.
  6. Pensl chokolade på kiksene og lad dem afkøle.
  7. Opbevar dem i en kagedåse.