-
Mistede sin Game Boy: Ali fik tildelt støttepædagog på “Forræder”-slottet
-
“Forræder”-deltagere afslører: Vild timeløn
-
Deltagere revser “Forræder”-slottet: Så ulækkert er det
-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen

Havre/rosinbrød
Ingredienser
- Arbejdstid:
- 20 min.
- Bagetid:
- 45 min.
- Fryse-egnet
- (1 brød = ca. 10 skiver)
- 200 g hvedemel
- 100 g havregryn
- 75 g fuldkornshvedemel
- 2 tsk bagepulver
- 1/2 tsk stødt kanel
- 1/4 tsk salt
- 50 g rosiner
- 2 æg
- 3 spsk farin
- 3 spsk olie
- 3 dl kærnemælk eller mælk
- Tænd ovnen på 180 grader.
- Bland alle de tørre ingredienser og vend rosinerne i.
- Pisk æggene sammen med farin, olie og mælk.
- Vend de tørre ingredienser i og rør dejen sammen.
- Fyld den i en smurt form (1 l) og bag brødet ca. 45 min.
- Tjek med en tandstikker, om brødet er gennembagt, og vend det ud på en rist til afkøling.
- Brødet smager skønt letristet - evt. med lidt smør eller ost.