Havre/rosinbrød

Havre/rosinbrød

Ingredienser

  • Arbejdstid:
  • 20 min.
  • Bagetid:
  • 45 min.
  • Fryse-egnet
  • (1 brød = ca. 10 skiver)
  • 200 g hvedemel
  • 100 g havregryn
  • 75 g fuldkornshvedemel
  • 2 tsk bagepulver
  • 1/2 tsk stødt kanel
  • 1/4 tsk salt
  • 50 g rosiner
  • 2 æg
  • 3 spsk farin
  • 3 spsk olie
  • 3 dl kærnemælk eller mælk

  1. Tænd ovnen på 180 grader.
  2. Bland alle de tørre ingredienser og vend rosinerne i.
  3. Pisk æggene sammen med farin, olie og mælk.
  4. Vend de tørre ingredienser i og rør dejen sammen.
  5. Fyld den i en smurt form (1 l) og bag brødet ca. 45 min.
  6. Tjek med en tandstikker, om brødet er gennembagt, og vend det ud på en rist til afkøling.
  7. Brødet smager skønt letristet - evt. med lidt smør eller ost.