Havrescones

Havrescones

Ingredienser

  • Arbejdstid:
  • 20 min.
  • Bagetid:
  • 18 min.
  • Fryse-egnet
  • (8-10 stk.)
  • 175 g hvedemel
  • 75 g havregryn
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 knsp salt
  • 50 g smør
  • 50 g sukker
  • 1 æg
  • 1 dl kærnemælk eller mælk

  1. Tænd ovnen på 220 grader.
  2. Bland mel, havregryn, bagepulver og salt i en skål. Ælt smør og sukker i, til det bliver en grynet masse.
  3. Pisk ægget let sammen med kærnemælk, tag lidt fra til pensling og rør resten i dejen.
  4. Klap dejen ud i ca. 2 ½ cm’s tykkelse på et meldrysset bord.
  5. Skær eller udstik dejen i 8-10 stykker og læg dem på en bageplade med bagepapir.
  6. Pensl brødene og bag dem midt i ovnen ca. 18 min. Lad dem afkøle på en rist.