-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Smukke hindbærtræstammer
Når foråret spirer frem, er der intet bedre end at bage flotte og friske kager! Prøv denne opskrift på de lækreste hindbærtræstammer med den smukkeste hindbærstøv på.
12-14 stk.
Ingredienser
- 200 g kage, gerne en rest chokoladekage
- 75 g hakket mørk chokolade
- 75 g marcipan
- 2 spsk. hindbærmarmelade
- 2-3 spsk. mørk rom
- 300 g marcipan
- 100 g hakket hvid chokolade evt. lidt hindbærstøv, se f.eks: millmortar.com
Sådan gør du:
- Smuldr kagen i en skål. Smelt chokoladen, og rør den i. Tilsæt også revet marcipan, hindbærmarmelade og rom.
- Rør det til en ensartet masse. Du kan også mikse det sammen i en foodprocesser.
- Afkøl massen i køleskabet. Rul den til en pølse ca. 2½ cm i diameter. Udrul marcipanen, og pak pølsen ind i det. Skær pølsen i stykker af 7 cm.
- Smelt ⅔ af chokoladen over vandbad eller i mikroovn. Rør resten af chokoladen i, til det er smeltet.
- Dyp kageenderne i den smeltede chokolade. Lad chokoladen stivne. Drys evt. lidt hindbærstøv over kagerne ved servering. Opbevar kagerne tildækket i køleskab, hvor de kan holde sig 3-4 dage.