Hindbæris
Hindbær, fløde, nødder og chokolade passer sammen, så englene synger.
Ingredienser
- Til ca. 12 små muffinforme
 - 6 pasteuriserede æggeblommer
 - 150 g sukker
 - kornene af 1 vaniljestang
 - 5 dl piskefløde
 - 300 g hindbær
 - 100 g let ristede hakkede hasselnødder
 - 100 g mørk chokolade
 - lidt hindbær og hakket chokolade til pynt.
 
Sådan gør du.
- Pisk æggeblommer, sukker og vanilje med en elpisker, indtil det bliver hvidt og luftigt. Pisk fløden til flødeskum og vend det i æggemassen sammen med hindbær, hasselnødder og hakket chokolade.
 - Fyld isen i portionsforme og sæt dem i fryseren ca. 5 timer.
 - Tag hindbær-isen ud af formene og pynt med lidt hindbær og hakket chokolade på toppen.
 - Få mere inspiration til lækker mad og desserter på ALTfordamerne.dk/opskrifter og Gastro.dk
 
        
        
            PRØV OGSÅ: Choko-mokka-sandwich