Is-sandwich
SPONSORERET indhold

Choko-mokka-sandwich

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Is med småkager omkring - så bliver det ikke meget bedre.

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
25. mar. 2019 | Opskrift | ALT for damerne
8-10 stk. is sandwich | Total: 2 timer

Ingredienser

Is:
3½ tsk nescafé
2½ spsk kogende vand
5 pasteuriserede æggeblommer
125 g flormelis
4 dl piskefløde
75 g hakket mørk chokolade.

Cookies:
225 g hvedemel
5 tsk kakao
100 g sukker
125 g blødt smør
1 æg

Sådan laver du choko-mokka-sandwiches:

1. Kom nescafé i en kop og hæld kogende vand på og rør det sammen.

2. Pisk æggeblommer og flormelis med en elpisker, indtil det bliver hvidt og luftigt. Pisk fløden til flødeskum og vend det i æggemassen sammen med kold kaffe og hakket chokolade.

3. Hæld isen i en form beklædt med husholdningsfilm, så isen har en højde på ca. 3 cm, og sæt den i fryseren 4-5 timer.

4. Bland hvedemel, kakao og sukker i en skål og rør det sammen med blødt smør og æg. Ælt dejen hurtigt sammen og pak den i husholdningsfilm og lad den hvile i køleskabet i 30 min. Drys lidt mel på køkkenbordet og rul dejen ud, og udstik med en udstikker af ca. 7 cm i diameter, ca. 20 stk. Placer dem på bageplade med bagepapir, og bag ca. 12 min ved 200 grader.

5. Udstik isen med en udstikker af 7 cm i diameter og læg isen sammen med småkagerne. Sæt dine is-sandwich tilbage i fryseren 1½-2 timer og servér.

PRØV OGSÅ: Jordbæris med marengskys