-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Hindbærvineddike med timian
Ingredienser
- Arbejdstid:
- 20 min.
- Trækketid:
- 2 uger
- Kogetid:
- 10 min.
- Ikke fryse-egnet
- (ca. 1 l)
- 500 g friske hindbær
- frisk timian
- 1/2 usprøjtet citron
- 5 hele peberkorn
- 1 l hvidvinseddike
- 1 spsk sukker
- Kom de rensede hindbær i et sylteglas sammen med en gren skyllet timian, lidt fintstrimlet citronskal og de hele peberkorn.
- Hæld vineddiken på, luk glasset til og stil det ved stuetemperatur i ca. 2 uger.
- Vend glasset af og til. Si eddiken over i en gryde og tilsæt sukker. Giv det et opkog og lad eddiken simre ca. 10 min.
- Hæld på rengjorte, skoldede flasker og luk dem til med det samme.
- Brug eddiken til salatdressing og også som smagsgiver i sovse og varme retter.