-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Hjemmelavede bountybarer med lakridstrøfler
Mette Lokjær Pedersen her netop vundet guld ved Danmarksmesterskaberne i chokolade for kokke. Få her hendes opskrift på hjemmelavede bountybarer med lakridstrøfler.
Bountybarer
Ingredienser:
250g fløde
125g kokosmel
75g sukker
65g hvidchokolade
4g husblas
Mørk chokolade til dypning
Fremgangsmåde:
Husblassen lægges i blød i koldt vand. Fløde, kokosmel og sukker koges til en tyk masse, tilsæt chokoladen og derefter den udblødte husblas.
Massen kommes i en bøtte med bagepapir til næste dag.
Dagen efter skæres massen i passende stykker og dyppes i mørk chokolade
Lakridstrøffel
Ingredienser:
25g piskefløde
20g sukker
10g lakridspulver + ekstra til at rulle i
200g lys chokolade
15g solbær likør
Salmiaksalt efter smag
Fremgangsmåde:
Kog fløden, lakridspulver og sukkeret op, og afkøl det til 45 grader. Det hældes over den smeltede chokolade. Bland massen godt. Tilsæt solbærlikør og smag til med salmiaksalt.
Trøffelmassen hældes på en plade eller bøtte med bagepapir. Afkøles i et koldt sted i 4 timer.
Deles i ønskede størrelse og rulles til kugler. Stilles på køl i ca. 10 minutter.
Vend kuglerne i lys chokolade og rul dem i lakrids pulver.
Få flere opskrifter her.