Hjemmelavet mysli med yoghurt og frugt
Det er hørt før, at færdigkøbte morgenmadsprodukter er for søde og for fede, og hvad værre er: Det passer. Laver du din mysli selv, ved du, hvad du får. Spis den på yoghurt sammen med lidt frugt, så er du rigtig godt forsynet frem til frokost.
6 postioner
Ingredienser
- 100 g havregryn
- 25 g mørk muscovadosukker
- 25 g pinjekerner eller andre nødder
- 25 g rosiner
- Rist gryn, sukker og pinjekerner på en tør pande. Rør omhyggeligt,og skrab myslien af panden, så snart den har fået farve. Køl denaf, og bland den med rosinerne.
- Sammen med 2 dl yoghurt og 150 g jordbær:Energiindhold pr person: 1025 kilojoule (238 kcal)Protein: 11 g – 18 %Kulhydrat: 35 g – 58 %Fedt: 6,5 g – 23 %