Hjemmelavet mysli med yoghurt og frugt

Hjemmelavet mysli med yoghurt og frugt

Det er hørt før, at færdigkøbte morgenmadsprodukter er for søde og for fede, og hvad værre er: Det passer. Laver du din mysli selv, ved du, hvad du får. Spis den på yoghurt sammen med lidt frugt, så er du rigtig godt forsynet frem til frokost.

6 postioner

Ingredienser

  • 100 g havregryn
  • 25 g mørk muscovadosukker
  • 25 g pinjekerner eller andre nødder
  • 25 g rosiner

  1. Rist gryn, sukker og pinjekerner på en tør pande. Rør omhyggeligt,og skrab myslien af panden, så snart den har fået farve. Køl denaf, og bland den med rosinerne.
  2. Sammen med 2 dl yoghurt og 150 g jordbær:Energiindhold pr person: 1025 kilojoule (238 kcal)Protein: 11 g – 18 %Kulhydrat: 35 g – 58 %Fedt: 6,5 g – 23 %