-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
Hjemmelavet whiskysauce
En lækker og hjemmelavet whiskysauce. Perfekt til en god bøf, oksesteg og koteletter.
4 personer
Ingredienser
- 1 løg
- 1 lille fed hvidløg
- 1 tsk. friskhakket timian
- 25 g smør
- 2 spsk. hvedemel
- 2 dl oksefond eller brug en god bouillon
- ½ dl whisky
- 200 g cremefraiche 38 %
- salt og peber
Sådan gør du
- Hak løget. Hak hvidløgsfeddet meget fint. Svits løg og hvidløg i smør, til det er letgyldent.
- Tilsæt timian og hvedemelet. Tilsæt kogende fond lidt ad gangen under piskning.
- Kog saucen op, og lad den simre ca. 5 min. under omrøring.
- Pisk whisky og cremefraiche i. Varm kort igennem.
- Smag til med salt og peber.