Honning-mokka-roulade
1 roulade til 8-10 personer.
Ingredienser
- Arbejdstid: 25 min.
- Bagetid: 8-10 min.
- Ikke fryse-egnet
- 2 æggeblommer
- 125 g honning
- 3 spsk farin
- 1 usprøjtet appelsin
- 2 æggehvider
- 2 spsk sukker
- 125 g hvedemel
- 1 tsk bagepulver
- 1 tsk stødt kanel
- Creme:
- 125 g smør
- 125 g flormelis
- 2 pasteuriserede æggeblommer
- 3 spsk stærk kaffe
- Tænd ovnen på 200 grader. Rør æggeblommerne godt sammenmed honning, farin og fintrevet appelsinskal. Pisk æggehvidernestive med sukker.
- Sigt mel sammen med bagepulver og kanelog vend det i dejen skiftevis med æggehviderne. Bred dejen udpå en bageplade med bagepapir og bag kagen midt i ovnen 8-10min. Vend den straks ud på et stykke bagepapir drysset med sukkerog læg et fugtigt klæde over.
- Rør smørret blødt og rør sigtetflormelis i. Tilsæt æggeblomme og stærk kaffe.
- Træk bagepapiretaf rouladebunden og fordel cremen over kagen. Rul den tæt sammenog stil den køligt indtil servering.