Honning-mokka-roulade

Honning-mokka-roulade

1 roulade til 8-10 personer.

Ingredienser

  • Arbejdstid: 25 min.
  • Bagetid: 8-10 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 2 æggeblommer
  • 125 g honning
  • 3 spsk farin
  • 1 usprøjtet appelsin
  • 2 æggehvider
  • 2 spsk sukker
  • 125 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk stødt kanel
  • Creme:
  • 125 g smør
  • 125 g flormelis
  • 2 pasteuriserede æggeblommer
  • 3 spsk stærk kaffe

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Rør æggeblommerne godt sammenmed honning, farin og fintrevet appelsinskal. Pisk æggehvidernestive med sukker.
  2. Sigt mel sammen med bagepulver og kanelog vend det i dejen skiftevis med æggehviderne. Bred dejen udpå en bageplade med bagepapir og bag kagen midt i ovnen 8-10min. Vend den straks ud på et stykke bagepapir drysset med sukkerog læg et fugtigt klæde over.
  3. Rør smørret blødt og rør sigtetflormelis i. Tilsæt æggeblomme og stærk kaffe.
  4. Træk bagepapiretaf rouladebunden og fordel cremen over kagen. Rul den tæt sammenog stil den køligt indtil servering.