Honningglaserede spareribs med coleslaw
Brug fingrene, og spis dine spareribs med en hjemmerørt coleslaw som i USA.
4
Total:1 time
Ingredienser
- Ben:
 - 1 kg svineribben
 - 2 spsk madolie, f.eks. kokosolie
 - 1 spsk sennep
 - 2 spsk honning
 - ½ dl tamari (eller kinesisk soya)
 - 2 fed hvidløg, pressede
 - Coleslaw:
 - 600 g kål, f.eks. hvidkål, rødkål og rosenkål (bland gerne forskellige slags)
 - 2 forårsløg eller 1 bundt purløg
 - 2 dl cremefraiche
 - 1 lime, saft og skal heraf
 - 1 spsk sennep
 - salt og peber
 - frisk limesaft til servering.
 
Sådan gør du
- Ben: Rør olie, sennep, honning, tamari og hvidløg sammen og pensl benene med marinaden. Kom dem op i et ildfast fad, og steg i ovnen ved 200 grader i ca. 40 min., til kødet er helt mørt.
 - Coleslaw: Skær kålen helt fint ud og overhæld kålstrimlerne med kogende vand i en sigte. Snit forårsløg/purløg fint. Rør sammen med cremefraiche, og smag til med lime, sennep, salt og peber.
 - Servér benene med coleslaw ved siden, og pres frisk lime ud over begge dele ved servering.
 - Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter
 
        
        
            SE OGSÅ på Boligliv.dk: 6 opskrifter med græskar