-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”

Honningristede timiankartofler
Ingredienser
- Koge/stegetid:
- 25 min.
- Ikke fryse-egnet
- (ca. 10 personer)
- 2 kg små kartofler
- 1 dl honning
- 50 g smør
- 6-7 kviste frisk timian eller 2 tsk tørret
- Kog og pil kartoflerne.
- Smelt honning og smør på en stor pande, evt. to pander.
- Kom kartofler og timianblade på, når det bruser op.
- Ryst forsigtigt panden, så kartoflerne bliver dækket hele vejen rundt.